Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met kreeftensaus15
Huisgemaakte kaaskroketten13
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten16
Dagsoep5
6 Zeeuwse oesters (creusen) natuur of gegratineerd15/17
Gelakeerd buikspek, filet van pladijs en pastinaak15
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes26
Filet mignon 'witblauw' met pepersaus, slaatje en verse frietjes 23
Skrei (jonge kabeljauw) met prei, blanke boter en gebakken aardappel26,50
Kalfsniertjes, snijbonen, graantjesmosterd, aardappeltjes22
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Zeebaarsfilet, structuren van schorseneer, gebakken aardappel26
Roggevleugel opgevuld met groene kool, sausje van graantjesmosterd en krielaardappeltjes24
Parelhoenfilet 'Fine Champagne', groene kool, shii-takékroketjes24
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9