Menukaart

Voorgerechten 
Carpaccio van tonijn, sorbet van basilicum, krokante ui15
Gebakken scampi's met kreeftensaus15
Huisgemaakte kaaskroketten13
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten16
Dagsoep5
6 Zeeuwse oesters (creusen) natuur of gegratineerd15/17
Vitello Tonato14
Huisgemaakte kroketjes van Zeeuwse mosseltjes14
Klein potje Zeeuwse mosselen natuur13
Hoofdgerechten 
Wilde eend, pastinaak, rode biet en bonenkruid27
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes26
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 23
Zeebaarsfilet, lamsoor, blanke boter en gebakken nieuwe aardappeltjes26
Pladijsfilet met peterseliepuree, romanesco en mosseltjes24
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Zeeuwse mosselen natuur of met witte wijn24,5 / 25,5
Filet van tonijn gegrild, pasta met Italiaanse kruiden, Sancerreboter25
Patrijs, boschampignons, groene kool en honingvijg30
Roggevleugel met kappertjesboter, polderaardappel24
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9