Menukaart

Voorgerechten 
In huis gemaakte kroketjes van Zeeuwse mosselen14
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten11
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Vitello Tonato13
Zes Zeeuwse oesters natuur of gegratineerd in Champagne15/17
Carpaccio van tonijn, krokante ui en sesam, sorbet van basilicum14
Filet van bosduif, ragout van boschampignons, rode biet14
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22
Grietfilet, broccoli, risotto met Oud Bruggekass en saffraan28
Bosduiffilet, pastinaak, rode biet, witloof25
Patrijs, boschampignons, honingvijg en gratin van aardpeer en pastinaak28
Steak tartare (américain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje19
Roggevleugel, prei, kappertjesboter en geplette aardappel24
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs8
Assortiment van huisbereide Sorbets8
IJskoffie8
Crème brulée8
Dame Blanche8
Nagerecht uit het menu8