Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten11
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Gebakken Sint-Jakobsnootjes met bloemkool, krokante zilverui, koningsboleet en saus van saffraan en Gorgonzola15
Zes Zeeuwse oesters natuur of gegratineerd in Champagne15/17
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22
Zeebaarsfilet op vel gebakken, risotto, raapjes, paprikasausje25
Hertenkalffilet, biospruitjespuree, rode kool, appeltje met veenbessen30
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje19
Dorade 'Royale', gewokte groentjes, aardpeer en pompoen23
Hazenrug 'Arlequin', knolselderpuree, peertje in rode wijn30
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs8
Assortiment van huisbereide Sorbets8
IJskoffie8
Crème brulée8
Dame Blanche8
Nagerecht uit het menu8