Menukaart

Voorgerechten 
In huis gemaakte kroketjes van Zeeuwse mosselen14
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten11
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Vitello Tonato13
Klein potje Zeeuwse mosselen natuur13
Carpaccio van tonijn, krokante ui en sesam, sorbet van basilicum14
Hollandse maatjes, taboulé, komkommer en Griekse yoghurt12
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22
Parelhoenfilet met zomergroentjes, truffelsaus en aardappelpoffertjes23
Kabeljauw Royal, spinazie, geplette aardappel, sabayon van kervel26
Filet van tonijn gegrild, pasta met Italiaanse kruiden, Sancerreboter24
Steak tartare (américain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje19
Zeeuwse mosselen natuur met verse frietjes24
Zeeuwse mosselen in witte wijn met verse frietjes25
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs8
Assortiment van huisbereide Sorbets8
IJskoffie8
Crème brulée8
Dame Blanche8
Nagerecht uit het menu8