Menukaart

Voorgerechten 
Huisgemaakte kroketjes van Mechelse asperges14
Gebakken scampi's met currysaus15
Huisgemaakte kaaskroketten14
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers15
Huisgemaakte garnaalkroketten17
Dagsoep6
Vitello Tonato15
Gelakeerd buikspek, Sint-Jakobsnootjes en butternut18,50
Gemarineerde zalm, structuren van asperges en granité van Gin Tonic16
Mechelse asperges op z'n Vlaams16
Hoofdgerechten 
Filet mignon 'witblauw' met pepersaus, slaatje en verse frietjes 25,50
Doradefilet Royale met broccoli, waterkerssaus en röstiaardappel26
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes30
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje22
Nootjes van melkkalf, lentegroentjes, oude porto en aardappelsoesjes met bieslook en spek28
Kabeljauwhaas met Mechelse asperges, mousseline en gebakken aardappel28
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9