Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten12
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Gelakeerd buikspek, langoustinestaartjes, taboulé, kruidenslaatje16
Slaatje van speenvarkenfilet geparfumeerd met hooi, chutney van komkommer en gefrituurde ui14
Zes Zeeuwse oesters (creusen) natuur of gegratineerd met Champagne15/17
Fantasie van ganzenlever en eendenborst18
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22,5
Op vel gebakken zeebaarsfilet, gekarameliseerd witloof, wafelaardappeltjes, truffelsaus26
Wijtingfilet, pastinaak, in ganzenvet gekonfijte aardappel, portosaus24
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Kalfsniertjes, snijboontjes, gebakken polderaardappel en graantjesmosterdsaus22
Grietfilet met pompoen, geprakte aardappel met zwarte olijven en schaaldierensaus29
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9