Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten12
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Vitello Tonato14
Slaatje van speenvarkenfilet geparfumeerd met hooi, chutney van komkommer en gefrituurde ui14
Zes Zeeuwse oesters (creusen) natuur of gegratineerd met Champagne15/17
Bosduiffilet met rode biet en pastinaak15
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22,5
Patrijs met boschampignons, honingvijg, beignet van aardpeer29
Gefrituurde pladijsreepjes, puree, tartaarsaus23
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Hertenkalffilet, eigen jus, spruitjes, appeltje met veenbessen30
Filet van rode poon gegrild, risotto met fijne kruiden en blanke boter25
Bosduiffilet, crème van rode biet, witloof25
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9